Spring Black Friday Answear: până la -50% la brandurile tale preferate Vezi oferta

Despre noi

Despre noi

Folosirea codurilor de reducere sunt o modalitate excelentă de a economisii atunci când faci cumpărături online. Magazinele online împărtășesc codurile de reducere prin diferite canale de promovare, iar de multe ori aceste coduri nu ajung să fie cunoscute de toate persoanele care au nevoie.

Aici intervine site-ul oferta9.ro care centralizează ofertele și codurile de reducere a magazinelor online pentru ca vizitatorii noștri să aibă parte de un acces facil către ele.

Cu oferta9.ro economisești în timp ce cheltuiești

Echipa oferta9.ro caută și verifică zilnic codurile de reducere disponibile la magazinele online. După această verificare codurile și ofertele sunt publicate pe platforma Oferta9.ro. Astfel în loc să îți pierzi timpul căutând ofertele și cupoanele disponibile în fiecare magazin poți face asta dintr-un singur loc accesând oferta9.ro.

Monetizare

Site-ul oferta9.ro se bazează pe căutarea și oferirea codurilor de reducere către cititorii noștri din care face parte și tu. Astfel folosirea site-ului este gratuită însă pentru a acoperii costurile de funcționarea folosim pe site linkuri afiliate. Acest lucru înseamnă că atunci când cumperi prin link-urile de pe site este posibil să primi un comision.