Cel mai bun șampon împotriva căderii părului

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului trebuie să vă scape de stresul de a găsi fire de păr găsite prin casă și să vă redea vitalitatea scalpului.

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului

Firele de păr găsite prin casă sunt o problemă care de cele mai multe ori schimbă viața oricărui om. Ceea ce poate nu știți este faptul că cu această problemă se confruntă foarte multă lume. Marea problemă este faptul că această problemă nu afectează doar fizic ci și psihic.

Probabil și tu ești în această situație și dacă nu vrei ca această problemă să te macine prea mult pe interior ar fi cazul să iei măsuri până nu ajungi ca această problemă să creeze și mai multe probleme. Părerea mea este că cel mai bun șampon împotriva căderii părului este Regivero și vei găsi detalii despre ele mai jos.

Un lucru pe care mai trebuie să știi este că cu această problemă se confruntă atât femeile cât și bărbații dar în soluțiile noastre sunt prezente opțiuni pentru ambele sexe.

Top 3 cele mai bune șampoane împotriva căderii părului

Înainte de a alege cel mai bun șampon împotriva căderii părului pentru tine din acest top trebuie să te rog să verifici înainte de achiziție dacă acest șampon ți se potrivește. Citește cu atenție specificațiile produselor de site-ul magazinului înainte de a achiziționa produsul. Verifică ingredientele pentru a fi sigur că nu prezinți vreo alergie la conținutul produsului.

Dacă prezentați forme grave de cădere a părului este recomandat ca înainte de a achiziționa un produs să consultați un dermatolog.

Alege corect și părul tău îți v-a mulțumii!

Recomandarea noastră
1
Șampon împotriva căderii părului Regivero

Șampon împotriva căderii părului Regivero

Regivero este un brand 100% românesc cu produse fabricate în România. Prin cele șase certificări europene pentru calitate pe care aceștia le au denotă că cei de la Regivero pun preț mare pe nevoile clientului.
Citește mai mult
2
Șampon împotriva căderii părului Vichy Dercors Energising

Șampon împotriva căderii părului Vichy Dercors Energising

Acesta este un șampon care mărește rezistența cuticulei și favorizează elasticitatea țesuturilor din jurul rădăcinii parului
Citește mai mult
3

Șampon împotriva căderii părului – René Furterer Forticea

Scopul acestui șampon este acela de a lucra împotriva căderii părului prin uleiurile pe care le conține. Microcirculatia de la nivelul scalpului este îmbunătățită, iar astfel părul devine mai puternic și mai sănătos.
Citește mai mult

7 ingrediente din șamponul pentru căderea părului care trebuie evitate

Acum că am prezentat câteva șampoane bune împotriva căderii părului este foarte important să știi care sunt cele mai nocive ingrediente ce trebuie evitate cu orice preț. Acestea îți pot distruge structura părului, pot irita sau inflama scalpul sau îți pot perturba ciclul de creștere a părului.

Sulfați

Lauril sulfat de sodiu (SLS) este un ingredient comun în șampoane care îi conferă caracteristica de spumă atât de cunoscută. Să recunoaștem, tuturor ne place o spumă bună. Aceasta ne oferă senzația că scăpăm de toată murdăria de pe scalp și păr. Adevărul este că acest ingredient nu este bun pentru păr. Sulfații sunt excelenți pentru îndepărtarea murdăriei, din păcate, când vine vorba de părul și scalpul nostru, nu numai că îndepărtează murdăria, dar ne răpesc și proteinele și uleiurile vitale care formează structura părului nostru.

Parabeni

Parabenii sunt conservanții care ajută la menținerea stabilității șampoanelor, balsamurilor și cosmeticelor și ajută la menținerea duratei de valabilitate a acestor produse. Problema este că parabenii ne pot deteriora scalpul și părul contribuind la episoade de subțiere a părului și la inflamarea scalpului.

Ftalați

Ftalații sunt ingredientele care creează efectul de gel. Sunt lichide incolore, dar uleioase, pe care producătorii le pot enumera și ca „parfum” pe sticla șamponului tău preferat. Cercetările fac legătura între ftalați și căderea părului la bărbați și femei. De asemenea, se discută despre faptul că ftalații pot contribui la creșterea în greutate, infertilitate și cancer.

Coloranți artificiali

Unele șampoane utilizează coloranți artificiali. Coloranții artificiali constau în aditivi chimici care ajută la a da puțină culoare scalpului. Mulți constau în substanțe chimice sintetice care pot bloca porii sau chiar pot fi absorbiți de corpul uman. Unii coloranți cresc riscul de simptome ușoare, cum ar fi acneea, în timp ce alții pot contribui la reacții alergice sau cancere.

Petrolul

Oamenii au folosit petrolul pe părul lor de ani de zile – deci care este marea problemă? Petrolul poate ajuta la sigilarea umidității, dar poate închide complet recepția de umiditate suplimentară, care este vitală pentru elasticitatea părului. În plus, petrolul este suficient de gros pentru a bloca foliculii de păr, ceea ce poate întrerupe ciclul de creștere a părului.

Propilen glicol

Propilenglicolul este o substanță chimică comună în șampoane. Acest ingredient ar trebui să ajute părul să rețină umiditatea, ceea ce știm că este vital pentru sănătatea părului. Cu toate acestea, această substanță chimică este considerată toxică din cauza capacității sale de a declanșa un răspuns alergic și a impactului potențial asupra organelor și pielii. În șampoane, rolul său principal este acela de a servi drept conservant sau parfum. Cu toate acestea, pericolele acestui ingredient depășesc orice beneficii potențiale.

Formaldehidă

Da! Multe șampoane de pe piață conțin formaldehidă, unul dintre cele mai nocive ingrediente care ecunoscut ca fiind cancerigen pentru om. Deși este folosit în cantități mici în unele produse de șamponare -ești dispus să riști?

Întrebări frecvente

La ce medic trebuie sa merg pentru căderea părului?

Dacă sunteți într-o situație gravă și pierdeți extrem de mult păr atunci medicul pe care trebuie să-l vizitați este medicul dermatolog.

Ce alimente împiedică căderea părului?

Există o mulțime de alimente ce pot împiedica căderea părului, voi enumera câteva dintre ele aici: semințele de dovleac, roșiile, pepenele roșu, morcovul, spanacul, nucile alunele, etc.

Care sunt cauzele căderii părului?

Dacă problema care conduce la căderea părului nu este de ordin genetic adică moștenită de la unul din părinți atunci cauzele pot fi multiple, printre care se numără: expunerea îndelungată la stres, alimentați, stilul de viață, etc. Poți citi mai multe aici unde am scris despre aceste subiecte. În el vei afla când e cazul să faci o vizită dermatologului și când să folosești cel mai bun șampon împotriva căderii părului.

Default image
Roxana