Îngrijire personală » Cel mai bun șampon împotriva căderii părului

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului

Firele de păr găsite prin casă sunt o problemă care de cele mai multe ori schimbă viața oricărui om. Mă îndoiesc că mă poți contrazice… Că dacă nu aveam dreptate nu erai aici sau pe google căutând informații despre cel mai bun șampon împotriva căderii părului.

Căderea părului e o problemă cu care se confruntă extrem de multă lume, această problemă e ceva care nu te afectează doar la exterior, adică îți cade părul și doar atât. 

Această problemă e una care te v-a macină și pe interior având un impact puternic asupra psihicului tău. Astfel dacă întâmpini astfel de probleme ar fi cazul să iei măsuri până căderea parului nu devine și o problemă la nivel mental.

Cu această problemă se confruntă atât femeile cât și bărbații, deci soluția care urmează să fie prezentată de mine este utilă ambelor sexe și are rezultate de lungă durată acționând perfect impotriva caderii parului.

Top 3 cele mai bune șampoane împotriva căderii părului

Deși în primul titlu spune ” Cel mai bun șampon împotriva căderii părului” eu îți voi prezenta un top trei cele mai bune șampoane după care voi venii cu diverse oferte la diverse produse pentru păr.

Acest top te v-a ajuta pe tine pentru că îți v-a oferii alternative și astfel vei putea alege o soluție care ți se potrivește  din cele trei variante.

Citește cu atenție specificațiile produselor atât specificațiile prezentate de mine în articol cât și specificațiile de pe site-ul partenerilor în momentul în care achiziționezi un produs pentru păr. Fie ca vorbim de un șampon împotriva căderii parului fie că vorbim de un produs destinat îngrijirii corpului tău, cum ar fi cremele de protectie solara sau de îngrijire a pielii.

Alege corect și părul tău îți v-a mulțumii!

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului – Regivero

cel mai bun sampon impotriva caderii parului

Regivero este un brand 100% românesc cu produse fabricate în România, dar aceste produse având calitatea lor recunoscută în Europa prin cele șase certificări europene pentru calitate pe care le au.

Acest șampon împotriva căderii parului este relativ ieftin, dar după plasarea comenzii când vei sunat de către cei de la Regivero le vei putea spune exact ce așteptări ai și ei îți vor recomandă cea mai bună soluție, iar tu nu riști nimic, adică plătești doar rezultatele, de ce spun asta? Urmează să citești.

Cea mai tare chestia care mi-a plăcut la ei și care i-a făcut să aibă succes este garanția satisfacției. Această garanție te ajută ca tu să plătești doar rezultatele, astfel dacă tu nu ai rezultate vizibile în 60 de zile atunci îți primești banii integral înapoi.

Mai pe scurt ceea ce oferă ei este:

 • Schemă de tratament și consultanță gratuită pe toată perioada tratamentului, pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate.
 • Ingrediente active naturale într-o concentrație ridicată, pentru ca tu să te poți bucură de cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil.
 • Produse fabricate în România, conform standardelor europene, cu 6 certificări care le atestă calitatea, eficacitatea și siguranța pentru utilizare umană.
 • Garanție pe satisfacție: dacă după 60 de zile de tratament nu ai rezultate vizibile îți primești integral banii înapoi.

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului – Vichy Dercors Energising

cel mai bun sampon Vichy

Fiind un brand renumit nu ar fi avut cum să lipsească din acest top cu cel mai bun șampon împotriva căderii părului, dar acum nu înțelege greșit dar acest produs își face treaba  foarte bine, cred că puterea brandului se trage din calitatea produselor.

Acest șampon v-a oferii părului tău vitalitate de la rădăcină până la vârfuri acesta fiind și varianta care este îmbogățită cu Aminexil, vitamine și alte ingrediente ce au efect ridicat contra căderii părului.

Fără substanțe chimice dăunătoare părului tău și cu capacitatea de a vedea rezultate încă de la primele spălări după începerea tratamentului.

Minusul acestui șampon impotriva caderii părului bine asta daca se poate numi minus este că acest șampon nu v-a avea și alte efecte asupra părului cum ar fi de mărire a volumului sau de îngrijire a culorii, el v-a acționa doar împotriva caderii părului.

Cel mai bun șampon împotriva căderii părului – René Furterer Forticea

care e cel mai bun sampon impotriva caderii parului

Scopul acestui șampon este acela de a lucra impotriva caderii părului prin uleiurile pe care le conține. Microcirculatia de la nivelul scalpului este îmbunătățită, iar astfel părul devine mai puternic și mai sănătos.

Având o formulă foarte bogată în guarana și ulei esențial de rozmarin acesta fortifică părul și îl revitalizează astfel prelungind  durata de viața a părului extrem de mult timp.

Caracteristici

 • curăță eficient părul și scalpul
 • combate căderea părului
 • fortifică părul de la rădăcină la vârfuri
 • energizează scalpul
 • aromă proaspătă

Ingrediente

 • extract de guarana – energizează
 • ulei esențial de portocală – curăță eficient și oferă o aromă proaspătă
 • ulei esențial de lavandă – oferă o aromă relaxantă
 • ulei esențial de rozmarin – stimulează microcirculația, combate căderea părului

Cum alegi cel mai bun șampon împotriva căderii părului?

Alegerea unui șampon ce previne sau luptă cu căderea părului trebuie făcut în funcție de părul tău și nevoile pe care le ai. În schimb pentru a nu-ți vinde vise trebuie să știi că nu mereu va funcționa la tine ceea ce funcționează la alții. Va trebui să testezi și să ajungi la soluția potrivită pentru tine.

Proprietățile pe care le are șamponul

Chiar dacă așteptările tale de la acest tip de șampon sunt să reducă numărul firelor de păr care cad asta nu însemnă ca nu trebuie să fi atent și la celelalte proprietăți.

Multe șampoane au foarte multe beneficii în formula lor cum ar fi faptul că reduc mătreața. Acesta fiind doar un exemplu, așadar când cumperi un șampon împotriva căderii părului fii atent și la toate efectele lui.

Înainte de a cumpăra trebuie să știi ce tip de păr ai și dacă ai mai multe probleme, astfel vei putea să faci o alegere bună.

Ingrediente active

Nu ar avea rost să creez o listă cu toate ingredientele active pe care conține un șampon ce luptă contra firelor de păr care cad.

În schimb voi încerca să enumăr câteva din aceste ingrediente explicând și modul în care acționează. Modul de acționare fiind cel mai important.

Biotina sau vitamina B7 este responsabila de eficienta enzimelor ce produc grăsimi indispensabile pentru sănătatea pielii. În timp ce vitamina E este necesara pentru buna circulație a sângelui.

Arginina -Protejează părul de substanțele chimice nocive sau de căldura excesivă și asigură o bună sănătate a scalpului, prin îmbunătățirea fluxului sanguin.

Acesta sunt doar câteva din ingredientele de baza ale unui șampon bun care lucrează împotriva căderii părului. Dacă am sărit n ingredient important te rog să adresezi o întrebare în comentarii și vom detalia acolo un răspuns.

Tipul părului

Tipul de păr va dicta eficiența pe care o are un șampon bun asupra scalpului tău. Așadar dacă ai tu ai păr gras atunci în momentul în care alegi cel mai bun șampon trebuie să te orientezi spre unu care pe lângă problema principala o poate combate și pe cea secundară.

cel mai bun sampon impotriva caderii parului

Întrebări frecvente

Care sunt cauzele căderii părului?

Cea ce conduce la căderea sunt în general factori care sunt influențați de stilul de viața pe care îl ai. Printre acești factori se numără: stresul de zi cu zi la care ești expus, alimentația pe care o ai, sau chiar de genele tale.

Dacă unul din părinți a avut probleme cu căderea părului, voi avea și eu?

Dacă unul din părinți a avut astfel de probleme dar nu au fost cauzați de factori ce țin de genetică atunci tu în mod normal nu ar trebui să fi afectat. Este posibil ca acel părinte să fi avut probleme cu căderea părului din cauza factorilor externi ca cei de mai sus.

Dacă problemele cu căderea părului sunt de natură genetică atunci este foarte posibil și tu să le ai în viitor. Nu este un lucru sigur dar trebuie să ai în vede că ești predispus l acest tip de probleme.

Cu cel mai bun șampon împotriva căderii părului pot scăpa de ceastă problemă?

Da și nu. Ei bine dacă problemele tale nu sunt foarte grabă și vrei să le combați din timp poți încerca să folosești un șampon. Dacă problemele tale sunt într-o stare avansată trebuie să apelezi la un specialist. Dacă nu ai bani de un specialist pentru că știm că sunt scumpi soluția e să testezi șamponul Regivero menționat mai sus.

Pe toată perioada vei avea consiliere din partea specialiștilor săi care va fi gratuită, deci vei economisii. Pe lângă asta dacă rezultatele obținute nu vor fi satisfăcătoare îți vei primii banii înapoi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *