Sistem PC GAMING H1 OctaCORE – Intel® Core™ i7-9700 la 4.7 Ghz

recomandarea ofert9.ro pentru cel mai bun pc de gaming recomandarea ofert9.ro

8GB RAM DDR4, 1000GB HDD, VIDEO 4GB GDDR5 Radeon R7

Sistem Desktop GAMING GRT Senior RGB cu procesor AMD Ryzen 5 2

Cel mai bun pc de gaming buget mic

8GB DDR4, 1TB HDD, 120GB SSD, GeForce® GT 1030 2GB GDDR5

Sistem PC Gaming Red cu procesor Intel® Core™ i5 10400 Comet Lake

cel mai bun pc de gaming performant

16GB RAM DDR4, SSD 512 Gb, placa video GTX 1050Ti 4Gb

Cel mai bun pc de gaming din 2021- Ghid complet pentru cumpărături

Cum industria jocurilor avansează continuu este tot mai dificilă achiziționarea unui pc deoarece tu nu vrei doar un pc tu vrei cel mai bun pc de gaming.

Partea bună e că te află în locul potrivit, prin acest articol te voi ajuta cu câteva recomandări de calculatoare pentru jocuri dar și cu câteva aspecte la care să fi atent.

Numirea unui calculator de a fi cel mai bun pc de gaming este aproape imposibilă deoarece fiecare model are un minus care pe unii va deranja sau altora nu le va păsa.

Există mulți factori care influențează și la care trebuie să fi atent în momentul iar acești factori îi vom discuta mai jos, până atunci îți prezint un top 5 cu cele mai bune pc-uri de gaming.

Top 5 calculatoare de gaming

Cum spuneam și mai sus alegerea unui calculator ca fiind cel mai bun este foarte dificilă ața că am ales să prezint top cu 5 modele care mie îmi plac foarte mult.

Sper ca în acest top să-ți găsești și tu modelul de care ai nevoie și care să se încadreze în standardele și bugetul tău

Sistem PC GAMING H1 OctaCORE

cel mai bun pc de gaming i7

Cel mai bun pc de gaming, alegerea noastră

 • Construit din materiale rezistente;
 • A trecut testele de utilizare cu brio;
 • Poate fi folosit și pentru office sau uz comun

Acesta e modelul care celor nouă de oferta9.ro ne-a plăcut foarte mult făcând față și celor mai exigente cereri pe care le-am avut.

Bugetul pentru achiziția lui este unul decent și cred că atunci când te afli în faza de a-ți cumpăra un pc de gaming este necesar spre a avea acest buget.

Deține un procesor i7 cu 8 nuclee cu o frecvență de până la 4,7 Ghz care împreună cu placa video dedicată AMD Radeon de 4GB GDDR5 fac echipă perfectă.

Echipa perfectă perfectă menționată mai sus îți vor oferii o experiență plăcută și lipsită de bug-uri în timpul folosirii.

Acest pc vine la pachet cu mouse și tastatură, singurul minus al acestui sistem este lipsa sistemului de operare preinstalat.

Acest lucru poate fi depășit cu mică investiție extra pe lângă achiziționarea acestui pc.

Nouă ne-a plăcut foarte mult, sperăm că și ție îți va plăcea la fel de mult.

Sistem Desktop GAMING GRT Senior RGB

Cel mai bun pc de gaming cu buget mic

Cel mai pc de gaming alegerea pentru buget redus

 • Design plăcut;
 • Funcționalitate foarte bună;
 • Preț bun;

Acest sistem de gaming este sugestia noastră pentru buget redus deoarece în ciuda costului redus acesta are specificații bunicele și funcționează bine.

Design-ul și materiale rezistente din care este construit face ca acest pc să fie foarte iubit de către cei care l-au achiziționat până în momentul de față.

Are un procesor AMD Ryzen 5 care funcționează până la 3.9 Ghz și care combinat cu placa video dedicată nVidia GForce GTX de 2 GB fac ca funcționarea lui să fie una bună.

Pe lângă cele menționate mai sus sistemul mai are 8 GB ram și o memorie de stocare de 1 TB.

Dacă bugetul tău este unu limitat această alegere este unu bună, deci ți-l recomandăm cu toată încrederea.

Sistem Desktop Gaming ProLightRGB

cel mai bun Sistem Desktop gaming sugetie premium

Cel mai bun pc de gaming – sugestie premium

 • E capabil să ruleze orice joc al momentului;
 • Configurație de top;
 • Construit din materiale de calitate;

E rândul unei recomandări de top care îți merită locul pe deplin în acest articol cu cel mai bun pc de gaming și care poate acoperii orice nevoie.

Are un design modern care este specific calculatoarelor de gaming care se află în top, este construit din materiale rezistente făcând față șocurilor.

Vine cu procesorul AMD Ryzen 7 ce e capabil să ruleze până la 4 Ghz având și Turbo și cu 8 nuclee capabile să lucre să-ți ofere o experiență plăcută.

Placa video este una dedicată și anume nVidia GeForce GTX 1070 Ti ce are o memorie de 8 GB, această placă te va ajuta să trăiești jocurile la intensitate maximă.

Alegerea perfectă pentru tine dacă ai bugetul necesar.

Sistem PC Gaming Red

cel mai bun sistem de gaming performant
 • Multiple funcționalități;
 • Arhitectură Comet Lake;
 • Placă video dedicată;

A patra sugestie pentru cel mai bun pc de gaming este un pc ce poate fi folosit și pe home office pe lângă faptul că te poți juca pe el.

La fel ca și cel prezentat mai sus și acesta are un design modern specific calculatoarelor de jocuri. Este construit din materiale rezistente.

Vine echipat cu un procesor i5 10400 ce poate rula până la 4,3 Ghz și o placă video dedicată cu memorie de 4 Gb.

Dacă dispui de un buget mediu acest pc este alegerea potrivită deoarece face față jocurilor cu brio fără a avea bug-uri.

Sistem Desktop GAMING GRT Senior WHITE RGB

Cel mai bun pc de gaming pentru incepatori
 • Nu se încălzește repede;
 • Construit din materiale rezistente;
 • Perfect pentru un începător;

O sugestie de cel mai bun pc de gaming pentru n începător, prețul este foarte accesibil și configurația foarte bună pentru prețul pe care îl are.

Vine cu un procesor Intel core i5 ce poate rula pe turbo bost până la 4.1 Ghz împreună cu o placa video dedicata de nVidia de 2 GB. Acesta combinație va face ca majoritatea jocurilor să funcționeze fără probleme.

Recomand cu cea mai mare încredere dacă ai un copil care dorește să înceapă să se joace pe pc sau dacă tu ești cel care vrea să se joace. Dar nu ai pretenții ca ultimele jocuri să ruleze perfect că până la urmă vorbim de un pc limitat de buget.

Concluzie – care e cel mai bun pc de gaming?

Deși concluzia finală probabil te va bulversa eu consider că nu exista cel mai bun pc de gaming. Cel puțin nu exista un model care să fie cel mai bun pentru toată lumea.

Mai jos îți voi prezenta aspectele care să fi atent când îți cumperi un pc de gaming. Astfel vei putea să îți alegi singur modelul care ți se potrivește.

Un lucru care cred eu că mai trebuie să-l specific este că un sistem este construit pentru un randament mai bun spre deosebire de o configurație construită pe net.

Cum alegi cel mai bun pc de gaming?

Pentru ca tu să poți să alegi care e cel mai bun pc de gaming trebuie să ai niște aspecte în vedere pentru a putea face alegerea corectă.

Am zis să îți prezint acest ghid complet pentru ca tu să poți cumpăra cel mai bun calculator pentru jocuri potrivit pentru tine.

Bugetul – pc de gaming ieftin sau scump?

În majoritatea cazurilor un pc de gaming care să facă față jocurilor care se află în acest moment în trend cred că necesită un buget de minim 2000 de lei.

Astfel cu cât este mai ieftin cu atât v-a avea mai multe bug-uri sau anumite jocuri chiar nu vor funcționa pe el și îți v-a carea stări de frustrare în unele momente.

Deci buget minim pe care ți-l recomandă oferta9.ro este de minim 2000 de lei. Noi în articol nu am prezentat astfel de model pentru că le-am considerat sub standardele de a fi prezente în top celor mai bune dar poți găsi modele la 2000 de lei aici

Care sunt specificațiile tehnice minime pentru un pc de gaming?

Acest lucru este și el cam vast și este dificil să spun niște configurații mine. Niciodată nu am avut pe mâine un pc de gaming care să aibă configurații minime, în general ne place performanța.

Pentru a compensa lipsa răspunsului exact la această întrebare voi expune și specificații medii. Vor fi inspirate de la un pc ce a trecut prin mâinile noastre.

 • Procesor intel core i5 ce ajunge până la frecvența de 2,9 Ghz;
 • Placă video dedicată nVidia GeForce GT 1030 de 2 GB GDDR5;
 • 8 GB memoria RAM DDR4;
 • Memoria de stocare de 1 TB, HDD+ SSD;

Trebuie să îmi cumpăr și monitor când îmi iau unitatea de gaming?

În momentul în care îți cumperi unitatea pentru pc-ul tău nu e necesar să schimbi și monitorul sau să-ți cumperi altul, asta dacă ai deja unul.

În același timp trebuie să ți cont ca dacă monitorul nu se ridică la performanțele plăcii video pe care o are unitatea atunci vei ajunge să nu te bucuri de grafică reală pe care o oferă placa video.

Acest lucru este oarecum valabil și când îți cumperi tot sistemul degeaba ai tu cea mai bună unitate de gaming dacă monitorul este unul slab.

Dacă monitorul este slab te vei priva de bucuria de a avea o grafică foarte bună și de a trăi jocurile la intensitatea lor maximă.

Pc-ul de gaming scoate zgomot când rulează?

Este bine cunoscut că un pc de gaming este ceva mai zgomotos față de unul normal. Asta se întâmplă în mod normal atunci când pc-ul lucrează la capacități maxime și se încălzește.

În momentul în care pornește răcirea el începe să scoate mai mult zgomot.

Cum se întreține cel mai bun pc de gaming?

Întreținerea unui calculator de jocuri, defapt oricărui calculator sau laptop este esențială. Curățarea periodică a cestora poate prelungii durata de viață și să ruleze silențios în parametri normali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *