Cel mai bun laptop Asus pe care să-l cumperi

Dacă cați cel mai bun laptop Asus atunci te afli în locul potrivit deoarece ți-am pregătit un articol detaliat despre subiectul ăsta.

Cel mai bun laptop Asus 2022

Cele mai bune laptopuri pe care le poți cumpăra sunt ascunse în portofoliul incredibil de mare al celor de la Asus – și sunt multe. De aceea, am trecut în articol un top cu cele mai bune laptopuri Asus din gama uriașă de laptopuri pe care le au, pentru ca tu să nu fii nevoit să o faci. Știm în primul rând care sunt cele mai bune laptopuri Asus, deoarece am testat și analizat o selecție frumoasă de laptopuri.

Cele mai bune laptopuri Asus sunt cunoscute pentru inovațiile de ultimă generație. La urma urmei, Asus este o companie care nu vrea să se piardă într-o mare de laptopuri. Asus vrea să iasă din mulțime și să ofere performanțe puternice într-un laptop, în timp ce abordează provocarea de a păstra laptopul ușor și portabil. Acestea fiind spuse, am testat o sumedenie de laptopuri Asus și am investigat durata de funcționare a bateriei, calitatea ecranului, robustețea construcției și multe altele. Cu aceste informații, am alcătuit o listă a celor mai bune laptopuri Asus.

Top 5 cele mai bune laptopuri Asus 2022

Cel mai bun laptop Asus
1
Asus ZenBook 13 UX325EA

Asus ZenBook 13 UX325EA

Avantaje
Design elegant și ușor;
Peste 13 ore de autonomie a bateriei;
Tastatura foarte confortabilă;

Dezavantaje
Nu are mufă pentru căști
Citește părerea noastră
Cel mai bun laptop 2 in 1 Asus
2
Laptop ASUS ChromeBook Flip C436FA-E10274

Laptop ASUS ChromeBook Flip C436FA-E10274

Avantaje
Design elegant;
Performanță rapidă;
Afișaj viu;

Dezavantaje
Difuzoarele ar putea fi îmbunătățite;
Citește părerea noastră
Cel mai bun laptop Asus de gaming
3

Asus ROG Zephyrus G14

Avantaje
Durată de viață a bateriei uimitoare pentru un laptop de jocuri,
SSD ultrarapid;
Difuzoare puternice;

Dezavantaje
Nu are webcam;
Citește părerea noastră
Cel mai bun laptop Asus pentru muncă
4

Asus ProArt StudioBook 15

Avantaje
Performanță și grafică ridicate;
Design elegant și finuț;

Dezavantaje
Bateria ar putea fi îmbunătățită;
Citește părerea noastră
Cel mai bun laptop Asus cu cel mai rapid procesor
5
Asus ROG Strix G15

Asus ROG Strix G15

Avantaje
Transcodare video rapidă;
Varietate frumoasă de porturi;

Dezavantaje
Afișajul ar putea fi mai luminos;
Citește părerea noastră

Cum să alegi cel mai bun laptop Asus în 2022

Atunci când vrei să cumperi cel mai bun laptop Asus, trebuie să iei în considerare nevoile pe care le ai – ai sarcini de lucru intensive și ai nevoie de mult mai multă memorie RAM decât un om obișnuit? Ești un editor video care are nevoie de o cantitate mare de spațiu de stocare? Ești un gamer care are nevoie de un GPU puternic?

  • Buget: Ce primești pentru banii pe care îi ai

Poți găsi laptopuri cu Windows ieftine și bune și Chromebook-uri de înaltă calitate pentru mai puțin de 2500 de lei. Cu toate acestea, laptopurile mainstream mai bune costă, de obicei, mai mult de 3000 de lei, iar Ultrabook-urile premium pot depăși 5000 de lei. Cele mai bune laptopuri de gaming pot costa de la 10.000 de lei în sus, dar poți juca cele mai recente titluri la rate de cadre decente pe laptopuri de gaming sub 5000 de lei.

  • Dimensiunea ecranului

Cunoașterea dimensiunii ecranului unui laptop vă spune multe despre portabilitatea sa în general. Dacă vrei să folosești computerul în poală sau să îl transporți mult, alege unul cu un ecran de 12, 13 sau 14 inch. Dacă vrei să folosești computerul pe mese și birouri și nu îl vei căra prea mult, un model de 15 inch îți poate oferi mai multă valoare.

  • 2 în 1 e bun?

Din ce în ce mai multe laptopuri din ziua de azi sunt de tip 2 în 1, cu ecrane care fie se îndoaie la 360 de grade, fie se detașează, astfel încât le poți folosi ca tablete. Dacă îți place ideea de a vă folosi laptopul în modul „ardezie” pentru a desena, pentru consumul de conținut media sau pur și simplu pentru a-l folosi în picioare, un 2 în 1 ar putea fi cea mai bună alegere.

  • Durata de viață a bateriei: 8+ ore pentru portabilitate

Cu excepția cazului în care intenționezi să folosești laptopul doar pe birou, durata de viață a bateriei contează. Chiar și în interiorul casei sau al biroului, faptul că ai destulă energie va permite să lucrezi pe canapea sau la masa de conferințe, fără a fi legat de cea mai apropiată priză. Pentru cea mai bună portabilitate, vă recomandăm să achiziționați un laptop care a rezistat minim 8 ore.

  • Specificații: 1080p / Core i5 / 8GB sunt cele mai bune pariuri

Puteți petrece mult timp aprofundând specificațiile, dar iată care sunt componentele cheie la care trebuie să te gândești. Dacă vrei doar o performanță mainstream foarte bună, optează pentru un procesor Core i5, 8GB de RAM, un SSD de 256GB și un ecran 1080p.

Default image
Alin