Cele mai bune lampi UV pentru unghii

Fie că ai un hobby sau ești o profesionistă în a face unghiile pentru a avea rezultate bune ai nevoie de cea mai buna lampa UV, iar aici vei găsi cele mai bune lampi UV.

În general femeile iubesc să se îngrijească și fac de cele mai multe ori mult căutări până să cumpere un produs. Fie că vorbim de cea mai buna crema pentru fata cu protectie solara sau cel mai bun sampon impotriva caderii parului, femeile caută peste tot.

Acesta fiind unul din motivele pentru care am ales să scriu acest articol, astfel tu dacă îl vei citit suntem siguri că vei găsi cea mai buna lampa UV pentru tine.

Top 3 cele mai bune lampi UV

[elementor-template id=”768″]

3 criterii de care să ți cont când cumperi cea mai buna lampa UV

Puterea lămpii

Dacă ești o persoană care face unghii la nivel profesional acest aspect este unul important. Lămpile pentru unghii au o gamă largă când vine vorba de puterea acesteia iar această caracteristică pleacă de la 12 W în sus.

Lămpile cu o putere mai mare vor asigura o uscare mai rapidă și mult mai eficientă. Recomandarea noastră este ca pentru lămpile UV să selectați o variantă cu o putere minimă de 20 W, astfel vei economisi timp.

Dimensiunea lămpi

Un alt factor care influențează durata unei lucrări în saloane de manichiură este dimensiunea lămpi. Pentru a putea câștiga timp este necesar să alegi o lampă care să permită uscarea ambelor mâini deodată.

Deși o astfel de variantă este mai costisitoare și majoritatea lămpilor sunt pentru o mână dacă faci acest lucru la nivel profesional cea mai bună lampa UV va fi una de dimensiuni mai mari. Dacă îmi vei urma sfatul îmi vei mulțumi peste ceva timp.

Prețul

Prețul este un alt criteriu foarte important deoarece în general în funcție de suma pe care o vei plăti va fi influențată calitatea pe care o vei primi. Dacă achiziția lămpi este pentru uz personal și pentru a fi făcut la nivel de hobby atunci nu e nici o problemă în a folosi o variantă mai ieftină, mai puțin profesionistă. Dacă vrei să folosești o astfel de lampă la un salon atunci sugestia mea este să mergi pe o variantă mai scumpă dar care te va ajuta mult în a satisface clientele tale.

Recomandari de lampi UV

DeepDream 48W

Avantaje

 • Usucă atât gelul, cât și șelacul
 • Butoane ușor de utilizat
 • Preț accesibil

Dezavantaje

 • Poate face o singură mână sau picior o dată

Lucrul grozav la acest DeepDream 48W este că are becuri duble, care îi permit să funcționeze atât cu lacuri cu gel, cât și cu șelac . Are o deschidere mai largă, astfel încât să vă puteți așeza ușor mâna în interior. Timpul de întărire este bun cu 24 de becuri cu dublă lumină cu 48 de wați ca putere.

SUNUV Sun2 48W

Avantaje

 • Chiar și distribuția luminii
 • Lumină dublă UV / LED
 • Mânere confortabile
 • Setare căldură scăzută

Dezavantaje

 • Fără citire LED pentru temporizator
 • Butoanele din spatele unității

SUNUV Sun2 are lumină dublă UV / LED, deci funcționează bine pe toate lacurile de gel și șelac. Această lampă este o alegere perfectă pentru manichiura cu gel acasă. Va distribui lumina uniform, cu cele 33 de becuri poziționate pe toată cupola. SUNUV Sun2 oferă 3 suporturi de mână din silicon interschimbabile (roz, violet și alb) pentru a crea un loc convenabil atunci când aplicați straturile.

Lampa LED/UV Lila Rossa 54 W

Avantaje

 • Timer cu interval de până la 240 de secunde;
 • Putere ridicată;
 • Rezistență ridicată;
 • Posibilitatea de a lucra cu neoane led sau UV sau împreună deodată;

Dezavantaje

 • Lipsa senzorului de detectare a mâinilor;

Este un model foarte ușor de utilizat și practic pentru femei. Este un model foarte puternic care va usca rapid oja pe care o folosești pe unghiile tale. Aceasta lampa UV de 54 W profesionala dotata cu 4 neone 9W UV + 3 neoane 6 W LED. Alimentarea acesteia se face prin cablu la 220V. Își merită locul pe deplin în această secțiune cu recomandări pentru cele mai bune lampi UV.

Lampa UV LED 48W Digital Expert

Avantaje

 • 21 LEDuri cu tehnologie Dual Light Source;
 • Ecran digital cu 3 programe de timer;
 • Timp de uscare: 30s, 60s, 99s;
 • Putere: 48W;

Cons

 • Mâinile trebuie uscate pe rând;

Datorită tehnologiei cu cele 21 de LED-uri punctele moarte din lampa sunt eliminate iar oja semipermanentă și gelurile se vor usca uniform. Lampa UV beneficiază de un design foarte plăcut și care îi permite o utilizare foarte simplă, atât pentru picioare cât și pentru mâini. Design-ul și funcționalitățile sale m-au făcut să-l introdc în aceste recomandări pentru cele mai bune lampi UV.

Lampa unghii 36W Hibrid UV/LED

Avantaje

 • Sistem performant cu 18 LED-uri;
 • Putere: 36W cu DOUBLE LED de ultima generație;
 • Lungime cablu de 155 cm;
 • Senzor de prezență;

Dezavantaje

 • LED-urile nu pot fi înlocuite;

Această lampă UV este un model performant cu 18 LED-uri și cu un timer ce are 2 programe. Este un model care ocupă puțin spațiu având dimensiuni reduse și anume: 210x 120x 80 mm. Este un model ce nu atacă pielea și care usucă foarte rapid orice gel sau ojă semipermanentă. O funcție pe care o are care te va ajuta mult este senzorul de prezență.Este alegerea perfectă pentru a-ți face manichiura acasă sau pentru al folosi la propriul salon.

Lampa UV pentru unghii Beurer MP38, 36W, pentru unghii artificiale

Avantaje

 • Timer până la 120 de secunde;
 • 4 tuburi UV, fiecare de cate 9 Watt;
 • Baza detașabilă, ușor de curățat;

Dezavantaje

 • Nu este ieftină;

Este o lampă UV profesională care iese în evidență prin design-ul ei, care este foarte ușor de curățat dar care are și funcționalități care te vor ajuta. Dimensiunea ei este un foarte practică și care face posibilă depozitarea ei aproape în orice loc. Este un model construit special pentru unghiile artificiale construite cu ajutorul gelurilor, ajutând la o uscare foarte rapidă. Dacă ai construiești unghii la nivel profesional și ai nevoie de o lampa UV pentru salonul tău atunci asta e cea mai buna lampa UV pentru tine.

Întrebări frecvente

Care este diferența dintre lămpile UV și LED?

Când vine vorba de munca legata de saloanele de pedichiura și manichiură probabil cea mai mare întrebare este alegerea tipului lămpi pe care să o folosești. Există două tipuri și le voi detalia mai jos.

Lămpi ultraviolete (UV)

Manichiurile și pedichiurile sunt uscate cu lungimi de undă de ultraviolete de la lampă. Funcționează bine pe toate tipurile de gel și usucă și întărește finisajul în maxim 2 minute. Aceste lămpi nu sunt nocive așa cum se mai zvonește.

Aceste tipuri de lămpi sunt ceva mai ieftine decât versiunile cu LED însă la acest tip durata de viață a becurilor este mult mai scurtă fașă de cele cu LED.

Lămpi cu LED

Acestea sunt în general mai scumpe decât lămpile UV, dar uscare se face în general în aproximativ 30 de secunde. Mai eficiente din punct de vedere energetic, becurile nu vor trebui niciodată înlocuite;

Sunt o variantă ceva mai scumpă dar care îți merită din plin banii, mai ales dacă construiești unghii artificiale sau pur și simplu faci manichiuri li pedichiuri profesionale.

Lămpile cu unghii LED sunt sigure?

Da, lămpile cu LED sunt sigure pentru utilizare. Lămpile de unghii cu LED mai noi durează mai puțin de 30 de secunde pentru a usca și întării gelul, iar intensitatea razelor LED pe care le emit este neglijabilă.

Poți face cancer de piele de la lămpile UV pentru unghii?

Nu există nici un caz prin care lampile UV pentru unghii au provocat cancer de piele. Deși lămpile UV pentru unghii emit raze UVA dăunătoare, cantitatea de timp și intensitatea expunerii fac ca lămpile UV pentru unghii să fie inofensive. Dacă sunteți extrem de sensibilă la razele UVA sau vă aflați într-un grup cu risc crescut de cancer de piele, probabil că cel mai bine ar fi să evitați lămpile UV pentru unghii sau să aplicați protecție solară cu un SPF bun cu 20 de minute înainte de a le utiliza.

Concluzie – care e cea mai bună lampa UV?

Tocmai prin faptul că este dificil ca noi cei de la oferta9 să știm cu precizie nevoile tale ne este foarte dificil să numim o lampa UV ca fiind cea mai buna. Dar atâta timp cât vei ști în ce mod vei folosi lampa UV și vei ține cont de cele 3 criterii de mai sus mai mult ca sigur vei găsi modelul potrivit pentru tine în secțiunea de recomandări de cele mai bune lampi UV.

Lasă un răspuns