Ce este popsockets? Ei bine un accesoriu pentru telefonul tău care te va ajuta să-ți poți manevra telefonul mult mai ușor și cu un control mai bun.

Popsockets-urile sunt un accesoriu ce cuceresc piața tot mai mult pe zi ce trece fiind un accesoriu de telefon de lux. Este un accesoriu ce îți va face viata mai ușoara dacă petreci mult timp cu telefonul în mână.

Deși ele sunt cunoscute sub numele de popsokets numele real al dispozitului este PopGrip. Popsokets este numele brandului.

Este un accesoriu ce este folosit foarte mult de persoanele publice și influenceri care sunt îndrăgiți de fanii lor.

După aceste persoane au urmat fanii lor și treptat au cucerit piața și continuă zi de zi să extindă până vor ajunge la toată lumea.

Unde găsesc popsockets originale?

Pentru a cumpăra produse cu calitate patentată și garantată trebuie ca achiziționa să fie făcută de pe popsockets.ro. Aceștia sunt singurii care au exclusivitate pe teritoriul României. ( citește mai multe aici)

Pentru că ai ales să vi pe site-ul meu și să citești acest lucru îți pot oferi un cupon cu 10% reducere pentru categoria de produse care se află pe link-ul de aici. ( Se deschide într-o fereastră nouă)

Din păcate sunt doar 8 produse la care beneficiezi de cei 10% reducere dar sunt cele mai frumoase 8 PopGrip-uri. Cuponul de reducere este OFERTA9.

Mai am o veste bună pentru tine și anume că îți pot oferi cu cupon cu 5% reducere la toate produsele de pe site care nu se află într-o campanie de reduceri. Le găsești aici.

Codul de reducere este POP5! Acesta fiind un brand puternic care se respectă și livrează doar calitate în general nu prea are reduceri.

Cel mai cool popsockets pe care îl poți avea

Cum se fixeaza un popsokets?

Îndepărtați folia de protecție de pe partea inferioară a soclului PopSocket. Există un adeziv special dezvoltat dedesubt. Acest lucru nu numai că se menține în siguranță pe smartphone sau tabletă, dar poate fi, de asemenea, eliminat fără a lăsa reziduuri.

În unele cazuri din silicon sau cu un strat hidrofug, este posibil ca PopSockets să nu reziste la fel de bine. Dar există un strat adeziv mic, rotund, transparent, în fiecare ambalaj, care este pur și simplu între capac și PopSocket.

De altfel, PopSockets-urile eliminate pot fi folosite din nou în orice moment. Dacă suprafața adezivă este murdară, o puteți curăța cu apă cu săpun, iar soclul PopSocket se va ține din nou perfect. Minunat pentru toți cărora le place să-și schimbe stilul fără a irosi nimic.

Am nevoie de popsokets?

Nu, nu e absolut necesar un astfel de accesoriu dar tu nu vrei să fi la modă? Fiind cel mai iubit accesoriu de telefon sigur îți dorești să fi în pas cu moda.

Alege un popsokets din top cele mai frumoase modele 2021 și fi primul din cercul tău de prieteni care are unul. Dacă nu ești primul ,vei tine pasul cu cei care deja au unul.

Cum au aparut popsokets-urile?

În 2012 profesorul universitar David Barnett a lipit două butoane mari pe telefonul său. A făcut acest lucru inițial pentru a-și ține mai bine căștile înfășurate pe ele. Ulterior după câteva modele testate a ajuns la un model final ele fiind cele tip acordeon.

În 2013 când a văzut rezultatul final a făcut un experiment cu un grup de studenți care au fost foarte încântați de dispozitiv.

La câteva luni după acest mic experiment a deschis un magazin online dedicat acestui dispozitiv. La scurt timp după deschiderea magazinului vânzările au explodat bucurându-se de o popularitate ridicată.

Ca urmare a exploziei de cereri, NPR SUA a numit Popsockets cel mai cool suport de telefon al anului 2012, iar în 2015 USA Today i-a oferit titlul de “cea mai cool tehnologie care trebuie testata”.

Iar în încheiere eu vreau să spun că popsokets este un dispozitiv care îți va face viața mai ușoară și care te va ajuta să ți pasul cu trendurile prezente în țară.

Lasă un răspuns