Cea mai buna crema cu protectie solara pentru fata

cea mai buna crema cu protecție solară
cea mai buna crema cu protectie solara
cea mai buna cream cu protecție solara pentru fata

Te pregătești să pleci spre mare sau pur și simplu petreci timp la piscină sau te expui soarelui? Ei bine nu uita să-ți protejezi fața deoarece aceasta e foarte sensibilă și ai nevoie de cea mai buna crema cu protectie solara pentru fata 2022

Alegerea unei astfel de creme poate fi foarte dificilă mai ales când nu ști ce se potrivește pentru tine. Astăzi este aici echipa de la oferta9 și va încerca să facă lumină și să te ajute să faci cea mai bună alegere pentru tine. Pentru început urmează un top 5 cu cele mai bune creme cu protecție solara pentru față după care vei avea parte de un ghid care te va face să înțelegi cum să alegi soluția potrivită pentru tine.

Top 5 cele mai bune creme cu protecție solară pentru față 2022

Cum nu există cea mai bună cremă cu protecție solară care să fie bună pentru toată lumea am ales să prezintăm un top cu cele mai bune creme de fata care sper să te ajute.

Crema Nuanțatoare Solara cu SPF50 – Skeyndor Sun Expertise

cea mai buna crema cu protecție solară

Este o cremă perfectă pentru toate tipurile de ten și care protejează și tenul sensibil fără al afecta în vreun fel.

Are o formulă ce este rezistentă la apă și care nu creează efect de albire sau îngrășare a pielii.

Factorul de protecție este de SPF 50 fiind unul foarte mae, crema este capabilă să te protejeze și de cel mai arzător soare.

Crema oferă protecție contra razelor UVA, UVB si IR și este alegerea și este probabil cea mai bună alegere pe care o poți face.

Crema de fata cu protectie solara La Roche-Posay Anthelios

cea mai buna crema cu protectie solara

Este o alegere perfectă pentru tenul sensibil fiind capabil să-l protejeze chiar și în jurul ochilor fără a crea usturimi.

Crema beneficiază de protecție de lungă durată având gradul de 50 SPF fiind unu foarte ridicat.

Este un produs dermatocosmetic și nu afectează pielea lăsând-o cu o textură foarte plăcută fără a a crea efectul de ten gras. Crema este absorbită rapid de ten, și îl hidratează oferind un aspect plin de viață și de ten îngrijit fără să-l încarce.

Cremă Hidra-Protect SPF 50

cea mai buna cream cu protecție solara pentru fata

Cremă ce este recomandă pentru protecția împotriva razelor solare care sunt nocive pentru pielea ta.

Are o textură hidratantă fără să ofere un aspect gras tenului și care îți va revitaliza pielea.

Cream conține filtre minerale ce îți va asigura protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB. Este ușor de aplicat și va asigura o culoare uniformă în bronz natural.

Crema de fata cu protecție solara Elizabeth Arden SPF 50

crema de fata cu protectie solara Elizabeth Arden

Crema are o textură fină, ușoară și foarte plăcută la atingere și care nu oferă efectul de îngrășare.

Este capabilă să te protejeze un timp îndelungat împotriva soarelui, fie că la plaja sau la plimbare în oraș.

Cream este unu dintre cele mai bune fiind recomandată de către Skin Cancer Foundation. Se aplică uniform pe toată fața și este indicată reaplicarea ei după folosirea prosopului sau ieșirea din apă.

Crema Solara pentru Ten SPF30 Avril

crema solara pentru ten spf30 avril

Cremă cu protecție solară cu Aloe Vera care contribuie la prevenirea îmbătrânirii tenului.

Crema are SPF 30, ceea ce înseamnă ca are un grad ridicat de protecție împotriva razelor solare.

Crema se aplică uniform pe toată fața și este recomandat ca reaplicarea ei să se facă din două în două ore.

Cum alegi cea mai buna crema cu protectie solara pentru fata?

În momentul în care alegi o cremă cu protecție solară trebuie să ai în vedere tipul de piele pe care îl ai și timpul pe care îl petreci la soare.

Pentru a evita posibilele probleme te sfătuim să alegi o cremă cu protecție solară care nu conține chimicale pentru a nu-ți afecta pielea.

De ce trebuie să folosesc cremă cu protecție solară?

După cum se știe expunerea la soare este benefică pentru piele dar aici vorbim de expunerea pentru perioade scurte. Expunerea îndelungată fără a avea o protecție solară poate duce la multiple boli ale pielii printre care se numără și cancerul de piele.

Așadar când te expui mult timp la soare este necesară folosirea cremei de protecție solară asta dacă nu vrei să ai parte de arsuri ale pielii și ți la sănătatea ta.

Cum aplici crema cu protecție solara pentru față?

Pentru a avea parte de o protecție ridicată recomandarea noastră este ca crema să fie aplicată odată la 2-3 ore. Astfel te vei proteja corect și nu-ți vei strica tenul și vacanța din cauza arsurilor.

O altă recomandare dea noastră este ca această cremă să fie aplicată de fiecare dată când ieși din apă, fie că ești la piscină sau acasă.

Ce este SPF?

SPF se poate spune că este unitatea de măsură pentru timpul în care cremele de protecție solară te protejează de soare. Pentru a înțelege îți voi da un exemplu. O cremă de protecție solară cu SPF 20 te va proteja pentru un timp cu 20 de ori mai mare fașă de timpul care ai fi protejat fără să folosești cremă.

Pe lângă faptul că acest factor arată timpul în care ești protejat acesta definește și cât de bine te protejează această cremă. De exemplu o cremă cu SPF 6 are o protecție redusă dar una cu un SPF30 oferă o protecție ridicată iar una cu SPF 50 are o protecție foarte ridicată.

Protecția UVA sau UVB?

Ambele sunt raze la care dacă te expui pot fi nocive pentru piele și sănătatea ta și pot provoca cancer de piele în timp.

Razele UVA pătrund foarte puțin în piele dar sunt cele care pot provoca îmbătrânirea pielii dacă vei avea expunere ridicată fără protecție.

Razele UVB sunt cele care în cantități mici sunt benefici ajutând organismul să producă vitamina D. În schimb expunerea ridicată la aceste raze poate provoca arsuri ale pielii.

Sfatul nostru este ca în momentul în care alegi cea mai buna creama cu protectie solara să optezi pentru una care îți oferă protecție pentru ambele tipuri de raze.

Crema de protecție solară ma va împiedica să mă bronzez?

Cream de protecție solară are efect de protecția contra rezelor solare care sunt nocive. Așadar folosirea cremei nu va împiedica ca pielea să se bronzeze. Folosește cu încredere crema în zilele cu soare pentru a te proteja și pentru a avea parte de bronzul dorit.

Cum acționează cremele de protecție solară?

Cremele de protecție solară au misiunea de a filtra razele solare și de a oferii doar un efect mic asupra pielii. Astfel tu vei avea parte de un bronz așa cum îți dorești.

Cu o cremă solară practic soarele va acționa într-o proporție mică și care e în jur de 10% acesta procent e cel care îți va bronza pielea.

Lasă un răspuns