Avantajele și dezavantajele unghiilor de gel

Când au apărut pentru prima dată unghiile cu gel, industria s-a schimbat complet. Gelul pe unghii a devenit una dintre cele mai bune invenții care au apărut în domeniul manichiurii. Încet-încet, o mulțime de femei au trecut de la manichiura clasică la unghiile cu gel datorită avantajelor acestora.

Probabil că multe dintre voi sunt familiarizate cu procedura, dar pentru cele care nu sunt, vom explica ce sunt unghiile cu gel. Practic, unghiile cu gel sunt extensii realizate cu ajutorul unui produs de gel dur, care se întărește și mai mult sub o lumină ultravioletă sau L.E.D pentru care în general se folosesc lampi UV speciale. Gelul este conceput pentru a imita modul în care arată unghiile naturale.

Acestea sunt concepute pentru a rezista mult mai mult timp și oferă femeilor care au unghiile scurte, posibilitatea de a purta unghii lungi fără a se teme de ruperea comună din diverse motive (unghia naturală este mai predispusă la rupere și structura acesteia este mai sensibilă). Probabil vă întrebați care sunt avantajele de a le avea și, bineînțeles, dacă există și vreun fel de dezavantaje. Vom elucida misterul în acest articol.

Avantajele și dezavantajele unghiilor de gel

Avantajele unghiilor cu gel:

  1. Rezistă mai mult timp, aproximativ 3 până la 4 săptămâni, ceea ce este minunat în comparație cu o ojă clasică care durează de obicei 3 până la 4 zile, nu?
  2. Se usucă instantaneu în timp ce ești încă în salon, nu trebuie să îți faci griji. Așadar, nu se pătează, nu se ciobesc, nu se pătează sau se zgârie
  3. Unghiile cu gel permit persoanei să experimenteze modele fabuloase de unghii, deoarece sunt mai ușor de lucrat și de creat modele pe care cu ojă normală nu le poți dobândi.
  4. Gelul arată proaspăt tot timpul cât timp se află pe unghii, chiar și înainte de a merge să îl dai jos.
  5. Gelul este cea mai apropiată opțiune de unghiile cu aspect natural, chiar dacă îți dorești o manichiură french!

Dezavantajele unghiilor cu gel:

  1. Unghiile ar putea deveni puțin mai iritabile în urma procedurii, deoarece sunt lustruite pentru a le îndepărta luciul natural, astfel încât gelul să se lipească mai bine de ele. În timp, unghiile tale pot deveni mai subțiri.
  2. Îndepărtarea lor este puțin dăunătoare, deoarece trebuie să le înmoi în acetonă pură, ceea ce va usca mult degetele.
  3. Uneori, din cauza unor proceduri greșite, puteți face unele infecții (cazuri rare, dar riscurile există totuși).
  4. Risc de rupere a unghiilor, deoarece unghia se rupe într-un punct mult mai înalt (dacă se întâmplă vreodată).
  5. Dacă vrei să revii la oja clasică, specialiștii spun că unghiile tale au nevoie de 6 săptămâni pentru a se reface complet.
Default image
Alin